Mi az a Brainturbo?

Mi az a Brainturbo?

Forradalmian új, szabadalmaztatott eljárás ugyancsak szabadalmaztatott csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezéssel. A Brainturboval valóban új korszak kezdődött a nyelvtanulásban, már sokan mondták; „Nem hittem, de ez nálam is működik!”  A Brainturbo több, mint egy módszer, mert magát az idegen nyelvet elsajátítani akaró embert hozza jóval kedvezőbb helyzetbe.

 • Nyelvet tanulni könnyebben, nyelvet tanulni, ha nincs rá elegendő időnk, nyelvet tanulni, ha tartunk attól, hogy nem lesz rá elég energiánk!
 • Gyorsan megtanulni angolul, németül, spanyolul, stb., és valóban beszélni tudni ezeken a nyelveken!

Ugye ismerős gondolatok és igények ezek?

A Brainturbonál labor órák és tanár/tréneri órák (tulajdonképp magánórák) váltják egymást és 3 hónap alatt használható nyelvtudásra tehetsz szert!

 • Ha esetleg más módszerbe már belefáradtál;
 • Ha valóban kevesebb időt kívánsz ráfordítani;
 • Ha igényes vagy, valóban gyors és hozzád igazított képzésre törekszel;
 • Ha számít az ár/érték arány, akkor a legjobb helyen jársz!

A Brainturboval magolás, számonkérés, illetve stressz nélkül is siker és élmény a nyelvtanulás. Hogy valóban új korszak kezdődött el, arról győződj meg személyesen! A nyelvtanulás jövőjét térítésmentesen megismerheted bármelyik a Brainturbo nyelvlaborunkban, jelentkezz be egy ingyenes próbaórára.

Miért válaszd?

Néhány érv a sok közül:

 • Térítésmentesen mutatjuk be, illetve tapasztalhatod meg mit is tud a Brainturbo.
 • Nem lesz házi feladatod, nem kell magolnod, és nem terhelnek kikérdezéssel, számonkéréssel.
 • Akkor kezded, és olyan szinten, amin csak akarod, ráadásul Te választod meg az időpontokat.
 • Térítésmentes szintfelméréssel illesztjük be a meglévő tudásodat a "megtanulandók" sorába.
 • Szabadalmaztatott, 21. századi csúcstechnikát alkalmazunk, ugyancsak  szabadalmaztatott  módszerrel.
 • Az agy mindkét féltekéjében egyszerre juttatjuk el a tananyagot.
 • A Brainturbo mester nyelvtrénere ezt beszédkészségben köti meg, és csak veled foglalkozik.
 • Valóban hosszú távú tudást szerezhetesz.
 • Abszolút felszabadultan, stressz-mentesen történik mindez, és hozzád igazodunk.
 • A lehető legkevesebb időráfordítással realizálhatod a vállalt feladatot, egy kurzus csak 40 óra.
Így a Brainturboban találhatod meg a legnagyobb esélyt arra, hogy egy általad választott idegen nyelven - nagyon rövid idő után -, valóban beszélni tudj.

Szintfelmérés

Ha valaki rendelkezik előismerettel, akkor tudását a Brainturbo a nyelvtanfolyam előtt térítésmentes szintfelméréssel illeszti be, a nyelvenként 3-3 szintű tematika rendszerébe. A Brainturbo nyelvtanfolyam rendkívül hatékony a passzív nyelvismeret aktivizálásában, és hallgatók ilyenkor már néhány óra pár után úgy érzik, hogy számukra hirtelen kitárult az "idegen nyelven megfogalmazható világ". Ráadásul ez így igaz! Ezekben az esetekben a nyelvtanfolyamon csak azt lehet hallani, hogy ezt is meg azt is tudtam, bár a szintfelmérésen ezek még nem jöttek elő. Akkor még teljesen passzívak voltak.

Tematika

Angol - alapfoktól C2 mesterszintig áll a hallgatók rendelkezésére.
Német - szintén alapfoktól C2 mesterszintig a áll a hallgatók rendelkezésére.
Spanyol - alapfoktól középszintig áll a hallgatók rendelkezésére.
Magyar - alapfoktól középszintig áll a hallgatók rendelkezésére. (Elsősorban az itt dolgozó, vagy családtagként hozzánk került német és angol ajkúak számára)

A Brainturbo nyelvtanulásnál az egyes szintek "átjárhatóak", valamint a tematika a hallgatóra adaptált. Ez azt jelenti, hogy egy szintet nem kell feltétlen az elején elkezdeni, vagy minden modulját (egységét) feltétlen beválogatni. A Brainturbo arra törekszik, hogy a hallgatók lehetőleg - a cél szerinti - többlettudást szerezhessék meg, és csak annyit ismételjenek, ami ehhez feltétlen szükséges.

Speciális nyelvtanfolyamok - a brainturbo filozófiája a nyelvtanulásról már önmagában is speciális, mert azt vallja, hogy nem általában kell és lehet idegen nyelvet tanulni, hanem csak egy adott céllal, illetve arra az élethelyzetre, amiben az adott nyelvet használni, kommunikálni szeretnénk. Általában idegen nyelvet tanulni, az megfoghatatlan, még „nagy energiák hadba állításával” is gyötrelmes, és nem szokott eredménnyel zárulni.

Üzleti angol
Állásinterjúra felkészítés (angol és német)
Ha rendkívüli módon megnő az igény a nyelvtanulásban egy adott céllal, vagy egy tervezett új élethelyzet miatt, akkor Brainturbo speciális tematikát fejleszt erre. Ilyen például:

 • Munkavállalás angol nyelvterületen
 • Munkavállalás német nyelvterületen
 • Turista

Mi mennyibe kerül?

Az attól függ, hogy milyen céllal szeretnél nyelvet tanulni, illetve nyelvtudásodat fejleszteni. Tehát csak a Brainturbo nyelvlaborban, személyesen - talán épp a térítésmentes bemutatót követően - lehet érdemben az árakról beszélni.

Kérjük, töltsd ki az adatlapot, add meg a kért adatokat, hogy gyorsabb lehessen az ügyintézésünk és minél előbb kipróbálhasd a Brainturbo módszert!

Comments are closed